Ajankohtaista

Puhtaan ruoan kokkausilta

Aika: 3.12.2018, 16.15-20
Paikka: Uudenmaan Marttojen opetuskeittiö, Lapinlahdenkatu 3, 00180 Helsinki

Tule mukaan kuulemaan vinkkejä puhtaan ruokavalion noudattamiseen käytännössä sekä kokkaamaan yhdessä Annikan reseptikokoelmasta:

aamiainen

lounas

välipala

illallinen

Illan vetäjänä ja ravintoasiantuntijana FLT ravintovalmentaja Annika Havaste. Käydään läpi yhden päivän ruokakokonaisuus eli mitä ja miksi. Kokkaamme yhdessä terveellisen, helpon ja maukkaan kokonaisuuden. Kokkauksen päätteeksi ruokailemme yhdessä ja maistelemme herkullisia ruokia. Saat mukaasi reseptit, jotka voit heti ottaa käyttöösi omassa arjessa ja soveltaa mieltymystesi mukaan.

Paikkoja rajallinen määrä, joten ilmoittauduthan ajoissa. Ilmoitathan samalla myös mahdolliset ruoka-allergiat. Käytämme mahdollisimman puhtaita raaka-aineita, luomua ja lähiruokaa.

Hinta 97 € (72 € + ruokatarvikemaksu 25 €, sis. alv). Varaa paikkasi maksamalla kurssi verkossa tässä. Saat kuitin maksusta sähköpostiisi. Kurssin ostomahdollisuus sulkeutuu, kun kurssi on täynnä. Kurssin toteutuminen on vahvistunut, jäljellä vielä kahdeksan paikkaa.

Illassa mukana myös Health Coach -kouluttaja Sanna Spohr, eli halutessasi voit kysyä samalla myös alkavasta Health Coach -koulutuksesta.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa tulevista tapahtumistamme?

Tilaa tiedot tulevista tapahtumista Facebook -tapahtumasivulta klikkaamalla alla olevaa nappulaa ja valitsemalla sitten ”subscribe”, jolloin saat tiedot tulevista tapahtumista Facebookin välityksellä

Fb tapahtumasivulle tästä