Ihmiset

Erna Kasterinne

Joogaohjaaja, Health Coach Erna Kasterinne

Erna on koulutukseltaan joogaopettaja (RYT-200), fysioterapeutti sekä vyöhyketerapeutti (Charles Ersdalin koulukunta). Hänellä on pitkä kokemus kuntokeskusalalta sekä ohjaus- että hallinnollisissa tehtävissä. Joogan ohjaamisen hän aloitti Jyväskylässä vuonna 2005, ja kansainvälisesti rekisteröidyksi joogaohjaajaksi hän valmistui Villa Mandalan koulutuksesta keväällä 2014.

Ernaa kiehtoo vyöhyketerapian ja joogan kokonaisvaltaisuus, se miten jokaisessa harjoituksessa ja hoitokerrassa tulee hoidetuksi koko ihminen: keho, mieli, tunteet ja energiat. Fysioterapian opit ja vaikutteet kulkevat mukana opetuksessa. Ernan tunneilla johtotähtenä on oman kehon kuuntelu ja lempeys. Ernan tunteja on kehuttu sekä opettavaisiksi että ihanan rentouttaviksi. Ohjatessaan hän saa jo lempeällä olemuksellaan osallistujien mielen ja sielunkin lepäämään.

Health Coachina Erna johdattaa voimallisten ja tarkentavien kysymysten kautta asiakkaan asioiden ytimeen. Hän valmentaa lempeällä otteella sydämestä käsin asiakasta kohti eheämpää oloa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

    Ohjaa tunteja