Ihmiset

Jonna Nykänen

Joogaohjaaja Jonna Nykänen

Jonna on löytänyt joogan pariin 2000-luvun alkupuolelta astangajoogan kautta. Polvileikkauksen myötä harjoittelu pehmentyi ja löytyi uusi kuuntelevampi tapa harjoitella. Pikkuhiljaa Jonna siirtyi astangajoogan järjestelmästä luovempaan tapaan harjoitella ja mukaan kuvioihin astui myös syvästi hoitava ja rauhoittava yinjooga.

Näiden muutosten myötä joogaohjaajakoulutus alkoi kutsua ja tähän mennessä Jonna on suorittanut kaksi pidempää koulutusta; RYT200 koulutuksen modifioidusta astangajoogasta (2015) sekä RYT100 koulutuksen yinjoogasta (2016). Syksyllä 2017 Jonna kouluttautui myös äänimaljarentouttajaksi. Keväällä 2018 Jonna opiskelee hengitysryhmien ohjaajaksi.

Studiollamme Jonna ohjaa bodyflow-tunteja sekä restoratiivista joogaa. Bodyflow-tuntien menevää soittolistaa on kehuttu, haastavammatkin liikkeet soljuvat kun musiikki luo tunnelmaa! Restoratiivisilla tunneilla hän käyttää toisinaan myös äänimaljoja osana rentoutusta, sillä hän on huomannut äänen hoitavan ja syvästi rentouttavan vaikutuksen. Jonnan tunteja on kuvailtu rauhallisiksi, meditatiivisiksi, oivalluksia herättäviksi, ja Jonnaa ohjaajana luonnolliseksi, selkeäksi ja varmaotteiseksi.

    Ohjaa tunteja