Ihmiset

Mira Niemi

Joogaohjaaja, Health Coach Mira Niemi

Jooga tuli harrastuksena Miran elämään yli kymmenen vuotta sitten, kun hän haki apua alaselkäkipuihinsa. Silloin dynaaminen hatha-jooga toi loistavan avun kehon haasteisiin ja samalla hän huomasi joogan myös rauhoittavan levotonta mieltä. Mindfulness ja meditaatio tulivat fyysisen joogaharjoituksen rinnalle joitakin vuosia myöhemmin. Vuonna 2011 Mira haki Ananda Sevan Sydämen ja tiedon joogaohjaajakoulutukseen (RYT200), koska hänellä oli vahva halu oppia syvällisemmin ja laajemmin ymmärtämään, mistä joogasta on kyse.

Valmistumisen jälkeen Mira on ohjannut sekä joogaa että mindfulnessia erilaisille ryhmille ja yksilöille. Miran joogatunnit ovat lempeää hatha-joogaa ja niissä edetään rauhalliseen tahtiin asennosta ja liikkeestä toiseen. Tunneilla korostuu liikkeiden turvallinen tekeminen sekä pysähtyminen oman kehon, hengityksen ja sisäisen tilan äärelle. Miran ohjaustyylin taustalla vaikuttaa myös mindfulness, joten moni kokee tuntien vahvistavan myös luonnollisen läsnäolon tilaa.

Health Coachina Miralle on heppo avautua aiheesta kuin aiheesta, sillä kaikki elämän osa-alueethan vaikuttavat hyvinvointiimme. Hän toisaalta vastuuttaa asiakasta ottamaan juuri itselleen sopivat askelet oman hyvinvoinnin kohentamiseen, ja toisaalta oivalluttaa myös kohti sallivuutta ja itsensä kokonaisvaltaista hyväksymistä.

    Ohjaa tunteja