Ihmiset

Riia Salo

Pilatesohjaaja, Personal Trainer (äitiyslomalla) Riia Salo

Riia viimeistelee yliopistossa kasvatustieteen maisterin tutkintoa. Kasvatustieteen lisäksi hän on opiskellut muun muassa psykologiaa ja liikuntalääketiedettä. Riia on kiinnostunut ihmisen kehon ja mielen toiminnasta ja siitä, miten ne yhdessä parhaimmillaan tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Pilates on ollut osa Riian elämää jo teini-iästä saakka. Häntä kiehtoi heti alusta alkaen Pilateksen haastavuus ja se, miten kehonhallinta parhaimmillaan opettaa omasta kehosta aivan uudenlaisia asioita. Riia on huomannut Pilates-harjoittelun hyödyt omassa kehossaan ja saanut apua selkävaivoihin. Pilates-ohjaajaksi Riia valmistui Somatic Centerin arvostetusta koulutusohjelmasta vuonna 2010. Lisäksi Riia on käynyt myös Personal Trainer -koulutuksen. Hän syventää ja päivittää tietojansa säännöllisesti erilaisissa jatkokoulutuksissa ja itsenäisesti opiskellen.

Pilates-ohjaajana Riia on rauhallinen ja miellyttävä, mutta tarvittaessa myös jämäkkä. Riian ohjaamistyyliä kiitellään selkeydestä, monipuolisuudesta ja positiivisesta energiasta. Kehonhallintaharjoittelussa Riia pitää tärkeänä keskittymistä ja oman kehon tuntemuksen paranemista. Yksi ohjaajana toimimisen palkitsevimmista asioista Riian mielestä onkin se, että asiakkaat saavat uusia oivalluksia omasta kehostaan. Tunneilla Riia pyrkii huomioimaan yksilöllisesti kaikki asiakkaat avustaen ja antaen henkilökohtaista palautetta.

    Ohjaa tunteja