Hyvinvointiakatemian ehdot

KOULUTUKSEN EHDOT

HAKEMUS KOULUTUKSEEN
Hakemus otetaan käsittelyyn, kun koulutuksen varausmaksu (300 €) on maksettu. Paikat koulutukseen täytetään siinä järjestyksessä, kun hakemukset varausmaksuineen ovat tulleet perille ja hakijat hyväksytty koulutukseen. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin henkilökohtaisesti. Koulutukseen valinnasta ilmoitamme myös hakijoille henkilökohtaisesti. Mikäli henkilö ei tule valituksi koulutukseen, varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan hakijalle. Mikäli koulutus on jo täyttynyt tai jostain syystä siirtyy tai peruuntuu järjestäjän toimesta, maksu joko palautetaan tai voidaan käyttää myös varaamaan paikkaa myöhempään koulutukseen, jos hakija niin toivoo. Kun hakija on valittu mukaan koulutukseen, tulee ennen koulutuksen alkua maksettavaksi vähintään vahvistusmaksu (1200 €). Koulutuksen alettua maksua ei enää palauteta eikä siirretä. Varaus- ja vahvistusmaksu vähennetään koulutuksen loppusummasta, mikä on mahdollista maksaa osallistujan valitsemalla tavalla, eli joko kerralla tai pienemmissä erikseen esitetyissä erissä.

DEADLINE
Käsitelläksemme hakemuksesi ole hyvä ja lähetä valmiiksi täytetty hakemus hyvissä ajoin ennen koulutuksen alkua. Huomioithan, että saadaksesi mahdollisen aikaisen ilmoittautujan edun, tulee hakemus olla perillä annettuun päivämäärään mennessä. Mikäli verkkolomakkeen lähetyksessä poikkeuksellisesti ilmenee ongelmia, voit lähettää hakemuksesi ja vastaukset kysymyksiin sähköpostitse osoitteeseen info@hyvinvointiakatemia.fi. Koska osallistujien määrä on rajoitettu, suosittelemme, että jätät hakemuksesi aikaisempaan hakemusajankohtaan mennessä. Hyväksymme mahdollisia viime hetken hakemuksia vain, jos koulutuksessa on tilaa. Rekisteröidäksesi hakemuksen varmista, että olet täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen sekä maksanut varausmaksun nettisivujemme kautta. Saat vahvistuksen hakemuksen perille tulosta.

LÄSNÄOLO
Hakemuksen jätettyään ja tullessaan valituksi koulutukseen osallistuja sitoutuu vuoden mittaiseen koulutukseen, joka sisältää itsenäistä opiskelua verkossa, toisten osallistujien kanssa suoritettavia tehtäviä (joihin voi käyttää esimerkiksi Skypeä tai puhelinta) sekä lisäksi omalla ajalla suorittevia tehtäviä ja harjoituksia. Opiskeluun ja harjoitteluun on hyvä varata aikaa ainakin muutama tunti viikossa. Verkkopainotteisen koulutuksen lähijaksoilla läsnäolo on erittäin suositeltavaa, muttei kurssin läpäisyn kannalta pakollista – tällöin itsenäistä työtä on vain enemmän. Verkko-opiskelua voi tehdä pitkälti omassa tahdissa, mutta suosituksena on käydä materiaalit läpi ja tehdä tehtävät vuoden aikana, jolloin valmistuminen ryhmän kanssa yhdessä on mahdollista.

Live-koulutuksessa yksilöiden sekä ryhmän kehityksen kannalta läsnäolo koulutuksen lähipäivillä on tärkeää. Läpäistäkseen live-koulutuksen hyväksytysti osallistujilta vaaditaan vähintään 80 %:n läsnäoloa lähijaksoilla. Poissaoloista sovitaan tapauskohtaisesti, ja mahdolliset poissaolot korvataan yleensä ylimääräisin, erikseen sovittavin tehtävin.

KOULUTUKSEN JÄRJESTÄJÄ
Hyvinvointiakatemia – Intusiasma Oy (Y-tunnus: 0822471-1)
Postiosoite: Lauttasaarentie 52 A 7., 00200 Helsinki, sähköposti: info@hyvinvointiakatemia.fi. Koulutustiloina toimivat pääsääntöisesti MOW Stargaten tilat Helsingin Ruoholahdessa Porkkalankatu 22, muista mahdollisista tiloista ilmoitetaan erikseen koulutuksen yhteydessä.

EHTOJEN HYVÄKSYMINEN
Ymmärrän, että täyttäessäni Hyvinvointiakatemian osoittamat edellytykset sekä toteuttaessani koulutuksen vaatimukset, kuten materiaalin opiskelu, kotitehtävät, harjoitukset ja loppukokeet, tulen saamaan oikeuden käyttää Int Health Coach® -tavaramerkkiä, jonka voin esittää asiakkailleni tai mahdollisille työnantajille osoituksena hyvinvointivalmentajan intensiivisestä ja ammattimaisesta koulutuksesta. Koulutuksen maksaminen ja koulutuksen materiaalien opiskelu tai lähiopetukseen osallistuminen eivät vielä yksin merkitse ohjelman läpäisemistä. Ymmärrän, että Hyvinvointiakatemian opiskelumateriaalien käyttö edellyttää tekijänoikeussääntöjen noudattamista ja niiden uudelleen julkaisu edellyttää koulutuksen järjestäjän lupaa.