Hyvinvointiakatemian ehdot

KOULUTUKSEN EHDOT

HAKEMUS KOULUTUKSEEN
Hakemus otetaan käsittelyyn, kun koulutuksen varausmaksu (300 €) on maksettu. Paikat koulutukseen täytetään siinä järjestyksessä, kun hakemukset varausmaksuineen ovat tulleet perille ja hakijat hyväksytty koulutukseen. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin henkilökohtaisesti. Koulutukseen valinnasta ilmoitamme hakijoille henkilökohtaisesti. Mikäli henkilö ei tule valituksi koulutukseen, varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan hakijalle. Mikäli koulutus peruuntuu järjestäjän toimesta tai koulutus on jo täyttynyt, maksu joko palautetaan tai voidaan käyttää myös varaamaan paikkaa myöhempään koulutukseen, jos hakija niin toivoo. Kun hakija on valittu mukaan koulutukseen, tulee ennen koulutuksen alkua maksettavaksi vahvistusmaksu (1200 €). Koulutuksen alettua maksua ei enää palauteta eikä siirretä. Varaus- ja vahvistusmaksu vähennetään koulutuksen loppusummasta, mikä on mahdollista maksaa osallistujan valitsemissa erissä, eli joko kerralla, neljässä erässä tai kuukausierissä à 250 €.

DEADLINE
Käsitelläksemme hakemuksesi ole hyvä ja lähetä valmiiksi täytetty hakemus viimeistään verkkosivuilla ilmoitettuun päivämäärään mennessä. Mikäli verkkolomakkeen lähetyksessä poikkeuksellisesti ilmenee ongelmia, voit lähettää hakemuksesi ja vastaukset kysymyksiin sähköpostitse osoitteeseen info@intusiasma.fi. Koska osallistujien määrä on rajoitettu, suosittelemme, että jätät hakemuksesi aikaisempaan hakemusajankohtaan mennessä. Hyväksymme mahdollisia viime hetken hakemuksia vain, jos koulutuksessa on tilaa. Rekisteröidäksesi hakemuksen varmista, että olet täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen sekä maksanut varausmaksun joko nettisivujemme kautta tai vaihtoehtoisesti paikan päällä Intusiasman studiolla. Saat vahvistuksen hakemuksen perille tulosta.

LÄSNÄOLO
Hakemuksen jätettyään ja tullessaan valituksi osallistuja sitoutuu vuoden mittaiseen koulutukseen, joka sisältää 30 lähipäivää ja lisäksi omalla ajalla suorittevia tehtäviä ja harjoituksia, joihin on hyvä varata aikaa muutama tunti viikossa. Yksilöiden sekä ryhmän kehityksen kannalta läsnäolo koulutuksen lähijaksoilla on tärkeää. Läpäistäkseen koulutuksen hyväksytysti osallistujilta vaaditaan vähintään 80 %:n läsnäoloa lähijaksoilla. Poissaoloista sovitaan tapauskohtaisesti. Mikäli osallistujalla ei ole pohjatietoja ja -taitoja jaksolla käsiteltävistä aihealueista hänen poissaolonsa aikana, tulee hänen varata aika koulutuksen aikana henkilökohtaiseen tapaamiseen kouluttajan kanssa, joista kouluttajat voivat laskuttaa oman taksansa mukaisesti (yleensä 100-150 € tunnilta). Yhden tunnin yksityisopetus vastaa yhden päivän ryhmäopetusta. Henkilökohtaisia tapaamisia voi olla maksimissaan kaksi.

KOULUTUKSEN JÄRJESTÄJÄ
Hyvinvointitalo Intusiasma (Y-tunnus: 0822471-1), Hyvinvointiakatemia
Osoite: Intusiasma Oy, Läntinen Pitkäkatu 21-23 B, 2. krs., 20100 Turku, sähköposti: info@hyvinvointiakatemia.fi. Koulutustiloista ilmoitetaan erikseen kunkin koulutuksen yhteydessä.

EHTOJEN HYVÄKSYMINEN
Ymmärrän, että täyttäessäni Intusiasman osoittamat edellytykset sekä toteuttaessani koulutuksen vaatimukset, kuten läsnäolon koulutuksessa, kotitehtävät, harjoitukset ja loppukokeen, tulen saamaan oikeuden käyttää Int Health Coach® -tavaramerkkiä, jonka voin esittää asiakkailleni tai mahdollisille työnantajille osoituksena hyvinvointivalmentajan intensiivisestä ja ammattimaisesta koulutuksesta. Koulutuksen maksaminen ja koulutuksen lähiopetukseen osallistuminen eivät vielä yksin merkitse ohjelman läpäisemistä. Ymmärrän, että Hyvinvointiakatemian opiskelumateriaalien käyttö edellyttää tekijänoikeussääntöjen noudattamista ja niiden uudelleen julkaisu edellyttää koulutuksen järjestäjän lupaa.