Hinnasto

Jäsenyydet

Päiväjäsenyys 12 kk (sis. jooga + muut ison salin ryhmätunnit ennen klo 16)
alk. 59 €/kk
Perusjäsenyys 12 kk (sis. jooga + muut ison salin ryhmätunnit)
79 €/kk
Plus-jäsenyys 12 kk (kaikki viikkotunnit, myös Pilates ym. pienryhmätunnit)
139 €/kk

Tutustujille ja vierailijoille

Uuden asiakkaan 3 kerran tutustuminen voim. 2 vko
39 €
Kertakäynti iso sali/pienryhmä
20 €/27 €

Kysy myös muista jäsenyysvaihtoehdoista asiakasneuvojaltamme tai varaa maksuton tapaaminen, jossa voimme selvittää juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Jäsenyyksiin tulee lisäksi aloitusmaksu (60 €).

Uuden asiakkaan tutustuminen on tarkoitettu uusille asiakkaille ja sen voi lunastaa vain kerran. Listassa ei ole kaikkia vaihtoehtojamme, joten jos mietit, mikä olisi sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto jatkoa ajatellen, suosittelemme lämpimästi maksuttoman asiakastapaamisen varaamista.

Jäsenyydet maksetaan yleensä joko e-laskulla tai laskulla. Paikan päällä maksutapoina yleisimmät pankki- tai luottokortit, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Eazybreak liikunta, Sporttipassi, Ticket Mind&Body, virikesetelit, Tyky-maksuvälineet tai käteinen. Huomioithan, että mikäli maksat jäsenyysmaksun muulla kuin laskulla tai e-laskulla, tulee maksu hoitaa studiolla heti kuun alussa, viimeistään 5. päivä mennessä, jotta ehdimme huomioida sen laskuissa. Kiitos yhteistyöstä!

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikki hinnat sisältävät alv:n. Opiskelijat ja eläkeläiset saavat hinnoista 15% alennuksen (verkkokaupan koodi: alennusryhmä, huom. ei voida käyttää päällekkäin muiden alennusten/kampanjoiden kanssa) – varaudu tällöin esittämään alennukseen oikeuttava ajantasainen tosite paikan päällä. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Yksilövalmennus (Health Coaching/somatic personal training)

90 päivän intensiivinen muutosvalmennus sis. viikottaiset valmennukset
1497€
kerralla maksettuna alussa
1197 €
3 erässä à
499 €
14 päivän täsmävalmennus sis. 3 valmennustapaamista
397 €
kerralla maksettuna alussa
297 €
2 erässä à
199 €

Lue lisää Health Coachingista täältä. Somatic personal training on tarpeisiisi sovellettua yksilövalmennusta esimerkiksi kuntoutusta tukemaan tai liikuntatavoitteisiin pääsemiseksi erityishuomion ollessa liiketekniikoissa sekä turvallisessa ja tehokkaassa harjoittelussa.  Jos olet epävarma, mikä vaihtoehto sopisi sinulle parhaiten, voit varata maksuttoman alkukartoitustapaamisen vastaanotostamme, niin voimme yhdessä miettiä juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Hinnat sisältävät alv:n.

Esimerkkejä vaihtoehdoista oman harjoittelusi mukaan

Kun haluat säännöllisyyttä ja käydä monipuolisesti eri jooga- ja muilla (ison salin eli salin 1) ryhmätunneilla, valitse perusjäsenyys. Kun haluat yksilöllisyyttä ja käydä lisäksi Pilates- ja muilla (pienryhmä)tunneilla, valitse plus-jäsenyys. Kun haluat viedä sekä kehon että mielen hyvinvoinnin uudelle tasolle ja saada enemmän henkilökohtaista tukea ja sparrausta matkallasi, valitse jäsenyys ja Health Coaching-paketti.

Liity mukaan

Osta verkkokaupasta