Hyvinvointimatkalla

6 syytä opiskella Health Coachiksi

08.10.2021 · Anna Korhonen Kiinnostaako opiskelu Health Coachiksi? Lue 6 syytä opiskella!

Oletko miettinyt kouluttautumista Health Coachiksi eli kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajaksi? Int Health Coachina® pystyt inspiroimaan ja motivoimaan asiakkaitasi saavuttamaan omat tavoitteensa ja tekemään elämänmuutoksia niin elintapojen kuin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla. Listasimme 6 syytä miksi Health Coaching on tulevaisuuden ala.

1. Kasvatat omaa hyvinvointiasi

Opiskelu Health Coachiksi on sukellus ensin omaan hyvinvointiin ja elinvoimaisuuden kasvattamiseen. Voi myös olla, että haet vielä johonkin omaan terveys- tai hyvinvointihaasteeseen vastausta. Health Coach Academyssa hyvinvointia tukevia elämäntapoja lähestytään niin sanotusta Pareto-periaatteesta käsin: mikä on se 20 % tiedosta, tekemisestä ja oivalluksista, joka tuottaa 80 % tuloksista.

Int Health Coach® -koulutusohjelmassamme saat kattavasti ymmärrystä siihen liittyen, mistä osa-alueista kokonaisvaltainen hyvinvointi todella koostuu ja miten usein piilossa olevat esteet voi poistaa oman kasvun tieltä.

Terveet elintavat ovat yksi Health Coach -koulutusohjelman pää osa-alueista.

2. Ihmisläheinen työote

Integratiivisessa Health Coachingissa syvennytään etenkin ajatusmallien ja uskomusten maailmaan. Työ Int Health Coachina® on ihmisläheistä ja syventää jatkuvasti pyrkimystä kohti eheämpää ja tasapainoisempaa minää, jossa älyllinen ja kehollinen puoli yhdistyvät.

Työssäsi Health Coachina tapaat ja valmennat todennäköisesti erilaisia ihmisiä, eri elämän lähtökohdista. Yksilöllinen valmennustapa tarjoaa sinulle coachina mahdollisuuden löytää ihmisyydestä yhä vain uusia ulottuvuuksia sekä asiakkaallesi keinoja tottumustensa muuttamiseen kohti omien tavoitteiden mukaista suuntaa ja hyvää oloa.

3. Työskentelet mistä ja milloin vain

Jos olet kiinnostunut rakentamaan sinun itsesi näköisen työelämän ja joustavan arjen sen ympärille – työ Health Coachina tarjoaa siihen hienon mahdollisuuden. Voit työskennellä asiakkaittesi tukena missä ja milloin tahansa – digitaaliset työkalut mahdollistavat työnkuvan joustavuuden.

Health Coachina voit työskennellä mistä ja milloin vain. Lue lisää blogistamme!

4. Olet oman elämäsi pomo

Työnkuva Health Coachina rakentuu omien tavoitteidesi pohjalta sellaiseksi kuin sinä itse toivot. Coaching-taidot ja monipuolinen osaaminen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista antavat sinulle luottamusta ja itsevarmuutta erikoistua itseä kiinnostavaan osa-alueeseen ja halutessasi myös muuttaa painotusta urasi kehittyessä. Yksi parhaita puolia Health Coachin työssä onkin se, että saat johtaa sitä itse.

5. Luot taloudellisen vapauden itsellesi

Opiskelu Int Health Coach® -koulutusohjelmassamme opastaa konkreettisesti myös omien palveluiden markkinointiin ja asiakashankintaan. Sukellus markkinoinnin psykologiseen puoleen ja itsellesi sopivien asiakkaiden hankintaan, sekä omien palvelujen paketointiin kokeneiden kouluttajien opastuksella, antaa hyvät mahdollisuudet luoda taloudellisen vapauden ja itsevarmuuden työssä Health Coachina.

6. Mahdollistat henkilökohtaisen kasvun

Opiskelu Int Health Coachiksi® ja polku kohti coaching-uraa on ennen kaikkea matka itseen. Henkilökohtaista kasvua työstetään koulutuksemme jokaisessa coaching-harjoituksessa ollessasi valmennettavana sekä reflektoidessasi omaa toimintaasi coaching- harjoitusten jälkeen.

Omat vahvuutesi, mielen kyvykkyytesi sekä taitosi kääntää uskomuksesi mahdollisuuksiksi määrittelee lopulta sen, millaiseksi urasi Health Coachina muodostuu.

Int Health Coach -opinnot vauhdittavat henkilökohtaista kasvua. Lue miten!

Olisiko nyt aika kääntää loppuelämäsi ensimmäinen sivu ja opiskella Int Health Coachiksi®? Seuraava koulutusryhmämme käynnistyy jälleen tammikuussa 2022.
Tule mukaan ilmaiseen online workshoppiin, jossa kuulet aiheesta lisää.

Kommentoi

Sähköpostiasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkattu *:llä.