Ajankohtaista

Fysioterapeutti Marko Grönholmin maksuton Movement & Bodywork -kokeilutunti

Aika: 28.12.2017, Klo 19
Paikka: Turun studiollamme

 

Movement-tunneilla sukelletaan kokonaisvaltaisen liikkumisen monimuotoiseen maailmaan. Tunneilla syvennytään muun muassa liikemalleihin, liikkumistilanteisiin sekä koordinaatioon, proprioseptiikkaan ja rytmiin. Movement-tunnille on jokainen liikkuja tervetullut lähtötasoon katsomatta – liikemalleista ja liikeharjoitteista löytyvät sopivat progressiot jokaiselle. Movement-tunneilla on runsaasti vaikutteita mm. Ido Portal ja Fighting Monkey -metodeista.

Marko Grönholm toimii päivätyökseen fysioterapeuttina Terveystalo Pulssissa ja lisäksi koulutustehtävissä ympäri Suomea. Marko tekee töitä tuki- ja liikuntaelinongelmien ja muun muassa lukuisten eri lajien urheilijoiden parissa. Liikkeellä ja liikkumisella on keskeinen rooli Markon päivittäisessä työssä toimintakyvyn kehittämisessä ja suorituskyvyn tehostamisessa.

Torstain 28.12. kokeilutunti on ilmainen. Nyt kannattaa tulla testaamaan Markon Movement!

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa tulevista tapahtumistamme?

Tilaa tiedot tulevista tapahtumista Facebook -tapahtumasivulta klikkaamalla alla olevaa nappulaa ja valitsemalla sitten ”subscribe”, jolloin saat tiedot tulevista tapahtumista Facebookin välityksellä

Fb tapahtumasivulle tästä