Ajankohtaista

Tule Movement-tunneille valitsemallasi summalla, tuotto hyväntekeväisyyteen

Aika: 17.1.-28.2.2018, klo 17.30-18.45
Paikka: Turun studiollamme

 

Päätimme tehdä hyvää yhdessä! Fysioterapeutti Marko Grönholmin Movement & BodyWork -tuntien tuotto Intusiasmalla lahjoitetaan Hope-yhdistykselle. Voit osallistua kanssamme hyväntekeväisyyteen käymällä tunneilla ja maksamalla niistä itse valitsemasi summan lippaaseemme, jonka tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Hopelle. Hope-yhdistys tukee vähävaraisia perheitä.

Jokainen euro on arvokas, joten voit siis valita maksamasi summan täysin oman toiveesi mukaan. Haluamme samalla kannustaa kaikki huoltamaan omaa kehoaan ja pitämään huolta myös itsestään.

Movement & BodyWork -hyväntekeväisyystunnit keskiviikkoisin klo 17.30-18.45.

Tammikuussa 17.1., 24.1., ja 31.1.

Helmikuussa 14.2., 21.2. ja 28.2.

Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Yhdistys tekee todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Se jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa tulevista tapahtumistamme?

Tilaa tiedot tulevista tapahtumista Facebook -tapahtumasivulta klikkaamalla alla olevaa nappulaa ja valitsemalla sitten ”subscribe”, jolloin saat tiedot tulevista tapahtumista Facebookin välityksellä

Fb tapahtumasivulle tästä