Ajankohtaista

Turun studiolla tunnit toukokuun loppuun – rakennus puretaan

Aika: 25.4.-31.5.2018
Paikka:

Turun studion avaamisesta tulee toukokuun lopussa kolme vuotta täyteen. Näihin vuosiin on mahtunut paljon työtä hyvinvoinnin parissa yhdessä hienojen ihmisten kanssa.

Studiomme on toiminut monelle hengähdyspaikkana sekä energisoivana irtautumisena arjesta.  Teidän kannustava palautteenne on auttanut meitä jaksamaan työssämme ja uskomaan tulevaan.

Olemme kuitenkin saaneet yllättäviä ja valitettavia uutisia koskien tilojemme tulevaisuutta. Rakennus, jossa Intusiasman tilat sijaitsevat, tullaan purkamaan. Tiedossa on ollut, että jonkinlainen kaavamuutos koskee aluetta, mutta nyt vasta asia selveni meille konkreettisesti ja tulleen aikataulun nopeus yllätti. Valitettavasti joudumme tässä tilanteessa päättämään Turun studion toiminnan kevätkauden lopussa. Pahoittelemme tästä aiheutunutta muutosta.

Studiomme tunnit ja toiminta jatkuvat tämän kevätkauden loppuun eli toukokuun loppuun saakka. Tämä tarkoittaa, että asiakkaamme voivat käydä meillä normaaliin tapaan vielä toukokuun loppuun asti. Tämän jälkeen jäsenyyssopimukset raukeavat (eli jos olet jäsenemme, et enää kevään jälkeen maksa kuukausimaksua, eikä erillisiä maksuja tule). Sarjakorttilaiset voivat käyttää korttejaan studiollamme toukokuun loppuun saakka.

Kolmen vuoden aikana on ehditty tehdä ja ideoida paljon toiminnan eteen, ja aikaan on mahtunut myös suuria tunteita. Studiomme tilat sisustettiin huolella kauniiksi ja harmonisiksi, ja ihanat asiakkaamme ja ammattitaitoiset ohjaajamme sekä tiimimme jäsenet ovat luoneet paikan sielun. Olemme viettäneet hienoja hetkiä teidän kanssanne, ja on haikeaa luopua studiosta. Silti myös muutokset kuuluvat elämään. Kun yhdet ovet sulkeutuvat, toisia avautuu.

Intusiasman toiminta ei pääty, vaan muuttaa muotoaan. Jatkossa keskitymme entistä tiiviimmin hyvinvoinnin edistämiseen online-puolella sekä erityisesti Health Coachingiin ja Health Coach -koulutuksiin.

Toivomme, että voimme jatkaa matkaa yhdessä eteenpäin uusissa merkeissä!

Lämpimin terveisin,

Sanna ja Intusiasman tiimi

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa tulevista tapahtumistamme?

Tilaa tiedot tulevista tapahtumista Facebook -tapahtumasivulta klikkaamalla alla olevaa nappulaa ja valitsemalla sitten ”subscribe”, jolloin saat tiedot tulevista tapahtumista Facebookin välityksellä

Fb tapahtumasivulle tästä

Laadi oma käyttäjäpalautekysely