Ajankohtaista

Vyötärölinja vahvaksi ja joustavaksi

Aika: 18.10.2017, klo 11-14
Paikka: Turun studiollamme

 

Käytännönläheinen ja kiinnostava workshop keskiviikkona 18.10. Workshopin ensimmäinen osa keskittyy lantionpohjaa ja syvää korsettia vahvistaviin liikkeisiin. Toisessa osiossa tutustutaan Suomessa vielä varsin uuteen Hypopressive-tekniikkaan.

Tässä työpajassamme opit parhaat vyötärölinjaa kaventavat harjoitukset. Lisäksi workshopissa saamastasi opista on paljon hyötyä pintaa syvemmältä:  ryhdin paraneminen, lantionpohjan toimintahäiriöiden sekä laskeumien ennaltaehkäisy ja kuntoutus, suorien vatsalihasten erkauman kuntoutus (yleinen esimerkiksi synnytyksen jälkeen), kehon paineen tasaus (vatsaontelossa) esimerkiksi rankemmasta liikunnasta tai istuvasta elämäntyylistä palautumiseen, jne.

Harjoitukset ovat kevyehköjä, eli soveltuvat kaikille, mutta ei suositella sydänsairauksista tai korkeasta verenpaineesta kärsiville. Raskaana oleva voi osallistua sovelluksin.

Lue lisää Hypopressive-tekniikasta ja sen hyödyistä täältä: http://hypopressive.fi/?page_id=233.

Ohjaajana LitM, Pilates-ohjaaja sekä Hypopressive tekniikka taso 1-ohjaaja Sanna Spohr.

Workshopin hinta 59 €, jäsenillemme 44 €. Varaa paikkasi maksamalla workshop studiollamme tai verkkokaupassa: https://intusiasma.fi/product/vyotarolinja-vahvaksi-joustavaksi-workshop/

Minimiosallistujamäärä: 5, maksimi 15.

Haluatko kuulla ensimmäisten joukossa tulevista tapahtumistamme?

Tilaa tiedot tulevista tapahtumista Facebook -tapahtumasivulta klikkaamalla alla olevaa nappulaa ja valitsemalla sitten ”subscribe”, jolloin saat tiedot tulevista tapahtumista Facebookin välityksellä

Fb tapahtumasivulle tästä