Hyvinvointimatkalla

Health Coach -opinnot ovat sijoitus omaan hyvinvointiin – lue 5 syytä miksi!

02.07.2022 · Anna Korhonen Opiskelu Hyvinvointivalmentajaksi on sijoitus omaan hyvinvointiin. Lue artikkelistamme 5 syytä miksi!

Huomaatko haikailevasi elämänmuutoksen perään, joka ulottuisi myönteisesti myös urakehitykseesi? Koetatko edetä nykyisellä urallasi vahvistamalla kokonaisvaltaista osaamistasi? Tai kenties etsit jotain, jonka avulla voit työskennellä kotoa käsin tai paikkariippumattomasti mistä tahansa, ja määrittää omat aikataulusi arjessa?

Miksi tähdätä Health Coachin uralle?

Koska työuupumus ja uramuutokset ovat tilastoissa tällä hetkellä kaikkien aikojen korkeimmalla, moni tavoittelee uraa, joka tarjoaa joustavuutta ja suurempaa täyttymystä ja merkitystä. Terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille Health Coaching tarjoaa uravaihtoehtona paljon mahdollisuuksia. Hyvinvointivalmentajana olet oman aikataulusi ”herra” ja luot muutosta sekä opit parhaat itsensä kehittämismenetelmät niin itselle kuin omille asiakkaillesi.

Health Coachina myös:

– autat muita luomaan elämän, jota he todella haluavat, näyttämällä heille kuinka tehdä myönteisiä, kestäviä elämäntapamuutoksia.
– vahvistat ja kehität tietoutta, taitoja ja työkaluja menestyäksesi coachina ja omassa liiketoiminnassasi.
– tunnet parhaimmillaan suurta henkilökohtaista täyttymystä palvella isompaa tarkoitusta ja luoda kestäviä muutoksia terveyden ja hyvinvoinnin saralla.
– luot joustavan arjen, jossa on tilaa haaveilla ja tavoitella omaa unelmaelämää.

On hyvä muistaa, että Health Coachin pätevyys on oivallinen lisä myös valmentamisen ulkopuolella. Sen lisäksi, että hyödyt sitoutumisesta ja työstäsi kokonaisvaltaisen hyvinvointinäkemyksen kehittämiseksi, kattavasta Health Coach -tutkinnosta voi olla hyötyä monissa muissa töissä. Lisäkoulutus ei ainoastaan kehitä osaamistasi, vaan vahvistaa myös asiakkaidesi luottamusta sinuun.

Mitä Health Coach -koulutusohjelmaan sisältyy?

Opiskelu Int Health Coach® -koulutusohjelmassamme on monipuolista, pääosin verkossa tapahtuvaa, ja mahdollistaa sinulle kattavan hyvinvointialan osaamisen kehittämisen kokeneiden asiantuntijoidemme ohjauksessa.

Health Coach -koulutuksemme neljä tärkeintä osa-aluetta ovat:

– Transformaation mahdollistavat coaching-taidot
– Hyvinvointia ja terveyttä tukevat elintavat
– Henkilökohtainen kasvu ja kehitys
– Health Coachin markkinointi & asiakashankinta

Opintojesi aikana saat oppeja, tukea ja ohjausta sekä pääkouluttajaltamme Sanna Spohrilta että vierailevilta asiantuntijoilta ja tiimiltämme. Säännölliset ryhmävalmennukset, Live-koulutuspäivät ja aktiivinen opiskelijayhteisö mahdollistaa vuorovaikutuksellista oppimista sinulle sopivassa tahdissa – kohti omia uratavoitteitasi ja menestystäsi.

Oletko valmiina aloittamaan uuden, merkityksellisen jakson elämässäsi? Ehkä tämä on merkki, jota olet odottanut jo pidempään!

Suuntaa tänne kun haluat kuulla lisää Health Coachingin tarjoamista mahdollisuuksista ja voit myös tilata sivuiltamme maksuttoman videovalmennuksen aiheesta. Kun haluat jutella puhelimessa yksilöllisesti tilanteestasi ja koulutuksen sopivuudesta sinulle, varaa soittoaika sivuiltamme tai laita meille viestiä osoitteeseen support@healthcoachacademy.fi yhteystietojesi kera, niin olemme sinuun yhteydessä ja apunasi kaikissa koulutuksiimme liittyvissä kysymyksissä!

Kommentoi

Sähköpostiasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkattu *:llä.