Ihmiset

Anna Korhonen

Somemanageri Anna Korhonen

Anna Korhonen on viestintäalan yrittäjä, äitien yhdistäjä, kokenut someammattilainen ja kahden leikki-ikäisen lapsen äiti, jolla riittää ideoita ja luovuutta hyvinvointiaiheisten sisältöjen luomiseen, kuin myös kohtaamisten mahdollistamiseen tapahtumien muodossa.

Erityisesti nuorena äidiksi tulo ja yrittäjän saappaisiin hyppääminen ovat olleet Annalle isoja kasvun paikkoja, ja hetkiä, jolloin oman hyvinvoinnin vahvistaminen on noussut ajankohtaiseksi ja arjen keskiöön.

Kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtiminen ovat olleet lapsiperhe-elämän ja yrittäjyyden yhdistämisessä merkittävä voimavara, ja kiinnostus ravitsemuksen, mieltä ja kehoa voimistavan ja palauttavan liikunnan, sekä coachingin voimauttaviin työkaluihin on kasvanut matkan varrella – ja erityisesti perhe-elämän tiukissa hetkissä.

Kun arki on tuonut mutkia eteen – on ravitseva ruoka, liikunta ja säännöllinen mentorointi auttaneet eteenpäin, ja säilyttämään elinvoimaisuutta myös tärkeän elämänroolin eli vanhemmuuden keskellä.

Omakohtainen kokemus terveyttä tukevien tapojen rutinoitumisesta ja niiden myönteisestä vaikutuksesta jaksamiseen mm. vauvavuosien ja oman yrityksen kehittämisen keskellä onkin toiminut suunnannäyttäjänä Health Coach -opintoihin hyppäämiseen.

Nyt somemanagerin työnsä rinnalla Anna kokeekin paljon iloa ja merkityksellisyyttä Health Coach -opintojen monipuolisuudesta ja yhteisöllisyydestä, ja lähitulevaisuuden näkymästä auttaa ja tukea myös muita vanhempia ja (äiti)yrittäjiä hyvinvoinnin kysymyksissä.