Ihmiset

Annika Havaste

Ravintoasiantuntija, FLT ravintovalmentaja® Annika Havaste

Annika Havaste vastaa Health Coach Academyssa ravitsemusosion kouluttamisesta. Annikalla on pitkä kokemus ihmisten ohjaamisesta terveelliseen syömiseen ja elämäntapoihin sekä suoliston hoitoon omalla vastaanotollaan, luennoilla ja ryhmävalmennuksissa. Annikan missiona ja intohimona on parantaa ihmisten elämänlaatua ja hyvää oloa. Tämä tapahtuu Annikan mukaan itselle sopivan ravinnon avulla, sekä oivaltamalla, mikä tekee omasta elämästä joka päivä iloisemman, paremman ja sujuvamman.

Annika syttyi ravinnon ihmeitä tekevästä voimasta koettuaan itse, kuinka tärkeä osa ravinnolla on terveyden tasapainon palauttamisessa. Annikan ravinto- ja terveysfilosofia perustuu funktionaalisen lääketieteen pohjalle, jossa otetaan ihminen huomioon fyysisenä ja psyykkisenä kokonaisuutena ja jossa hoidetaan aina syytä, ei vain oireita. Hän on jatkokouluttautunut Pro Health’in kursseilla Suomessa ja Institute for Functional Medicine’in koulutuksissa ulkomailla. Annika on käynyt myös useita luontaistuotealan koulutuksia, jotka liittyvät ravintolisien ja rohdosvalmisteiden käyttöön, ja lisäksi hän on diplomin saanut elämäntaidonvalmentaja sekä Somatic Pilates -ohjaaja.

Annika uskoo, että elämänhallinta on avain myös syömisen hallintaan ja hyviin valintoihin arjessa. Hänen mukaansa oma oivaltaminen – eivät pelkästään neuvot – toimii parhaiten, kun tavoitellaan muutosta syömiseen. Annika on kouluttajana ehtymätön energian ja tiedon lähde, jolta ei ideoita puutu. Hän osaa soveltaa laajaa teoriatietämystään käytäntöön, antaa avointa ammattilaisen näkemystä yksilöllisiin ravitsemushaasteisiin sekä yhdistää osaamistaan sujuvasti vankkoihin valmennustaitoihinsa, jolloin hänen ohjauksensa on aina ammattimaista ja eteenpäin vievää.