Ihmiset

Heta Hämäläinen

Koulutuskoordinaattori Heta Hämäläinen

Heta Hämäläinen toimii Health Coach Academyssa koulutuskoordinaattorina. Hän hoitaa asiakaspalvelua ja viestintää sekä osallistuu koulutuksen suunnitteluun.

Hetaa kuvaa niin ihmisenä, ammattilaisena kuin kollegana hyvin filosofi Esa Saarisen ajatus ”On parempi olla avaruus kuin tähti”. Heta on ihminen, joka innostaa; osaaja, joka haastaa itsensä; työkaveri, joka saa hymyilemään. Hänelle työssä antoisinta on saada toisessa ihmisessä heräämään kipinä – hyvä kipinä.

Heta on valmistunut taidekasvattajaksi (FM) Jyväskylän yliopistosta ja suorittanut opettajan pedagogiset opinnot. Vuodesta 1999 lähtien hän on tanssinut aktiivisesti afrikkalaista tanssia, jota hän opettaa osa-aikaisesti. Tanssin kautta kehollisuus ja kehotietoisuus ovat tulleet Hetalle hyvin merkityksellisiksi asioiksi elämässä. Hän puhuu sen puolesta, että kaikessa opettamisessa ja oppimisessa kehollisuus otettaisiin paremmin huomioon.

Heta pitää tärkeänä itsensä kehittämistä ja osallistuu säännöllisesti erilaisille kursseille pitääkseen huolta ammatillisesta osaamisestaan ja henkilökohtaisesta hyvinvoinnistaan. Viimeisimpänä hän on osallistunut WiseMotion-kursseille, jotka sisältävät aineksia niin liikkeen, tanssin kuin neurotieteen alalta.