Ihmiset

Mirella Haapakoski

Asiakasspesialisti Mirella Haapakoski

Tiimimme aurinkoinen Espanjan vahvistus Mirella toimii HCA:n tiimissä spesialistina sekä asiakaspalvelijana. Hänen vastuullaan on viestintä ja kartoitus potentiaalisten opiskelijoiden kanssa.

Pitkä historia myynnin ja asiakaspalvelun saralla on tuonut Mirellalle varmuutta kohdata ihmisiä. Hän kunnioittaa ketä tahansa vertaisenaan, on valmis olemaan tukena ja ammentaa osaamisestaan kanssakulkijoille. Hänen vahvuuksiinsa kuuluuvat kuuntelun taito, halu nähdä ja löytää asioiden hyvät puolet sekä kiinnostus tutkia uusia asioita ja ylipäätään uteliaisuus elämää kohtaan.

Suurta iloa Mirellalle tuottavat liikkuminen luonnossa, healing, eläinten rauhoittava läsnäolo, ystävien kanssa nauraminen, festareilla tanssiminen ja aito yhteys toisiin ihmisiin.

Mirella tykkää myös unelmoida. Hän näkee itsensä asumassa eläinten keskellä Espanjan lämmössä, upeissa maisemissa vuoristossa, poimimassa hedelmiä omista puista sekä toteuttamassa unelmatyötään ihmisten parissa. Hän on Health Coaching -ammattilainen, ja hänen työnsä on paikkariippumatonta sekä merkityksellistä.