Hyvinvointimatkalla

Int Health Coach® -opintojen 3 kultaista käytäntöä – haluatko sinäkin opiskella verkkopohjaisesti tulevaisuuden ammattiin?

10.03.2022 · Anna Korhonen Health Coach Academylla voit opiskella verkkopohjaisesti ja joustavasti vaikka työn ohessa.

Onko lähestyvä kevät tuonut mukanaan kipinän hyvinvointiosaamisen kartuttamiseen? Haluaisitko opiskella yhteen tulevaisuuden ammattiin – Health Coachiksi? Hyvinvointivalmentajana autat asiakkaita erilaisten elämäntapamuutosten kanssa kohti elinvoimaisempaa elämää. Lukuvuoden mittaisen opiskelun aikana pääset haastamaan itseäsi, sukeltamaan pintaa syvemmälle hyvinvoinnin eri osa-alueilla sekä kartuttamaan osaamistasi coachingin parissa monipuolisesti.

Health Coach Academyssa opinnot etenevät pääasiassa digiympäristössä ja koulutus onkin ensimmäinen Health Coach -koulutus Suomessa, jonka voi suorittaa mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa verkkopainotteisuutensa vuoksi.

Lue tästä blogista lisää koulutuksen keskeisistä käytännöistä!

Verkkopainotteinen koulutus mahdollistaa joustavan opiskelun omaan tahtiisi

Jos olet jo työelämässä ja haluat työn ohella kehittää omaa hyvinvointialan osaamistasi – Int Health Coach® -koulutusohjelmamme tarjoaa opintoihin joustavan etäopiskelumallin.

Koulutukseen voi hakea myös siinä tapauksessa, että toivot omaan hyvinvointiisi kohennusta. Ehkä haluat viedä omaa hyvinvointia uudelle tasolle tai pystyä auttamaan myös läheisiäsi. Osa yhdistää näitä taitoja johonkin muuhun työhön, kuten esimerkiksi koulutus- tai johtamistehtäviin. Osa ehkä vielä miettii, haluaako tehdä Health Coachina toimimisesta itselleen kokopäiväisen uran, ja lähtee kokeilemaan sitä ensin osa-aikaisesti. Koulutukseemme hakeutuvilla oleellista on tahto auttaa ja inspiroida muita kohti hyvinvoivaa arkea.

Verkkopainotteinen koulutusohjelmamme sisältää monipuolisia etäluentoja, itsenäisesti, pareittain ja pienryhmissä tehtäviä coaching-harjoituksia, sekä hyvinvointiin liittyviä tehtäviä, kuten esimerkiksi ruokapäiväkirjan haltuunottoa.

Tapaamme tasaisin väliajoin yhdessä ryhmän kanssa verkossa, jolloin syvennämme aina tiettyä teemaa sekä teemme myös demo-coachauksia. Tällöin on myös mahdollista nostaa esiin mieleen nousseita asioita ja kysymyksiä. Verkossa toteutettavista osioista ja ryhmävalmennuksista tulee myös tallenteet jälkikäteen eli tämä tuo opiskeluun ja aikataulujen suunnitteluun myös joustavuutta.

Opiskele hyvinvointivalmentajaksi yhteisöllisessä ja joustavassa ympäristössä.

Opiskelijayhteisöstä voimaa digiympäristössä opiskeluun

Vaikka Health Coach -opinnot etenevätkin Health Coach Academyssa pääosin verkkoympäristössä, opiskelijayhteisöstä on muodostunut vuosittain merkittävä tuki kunkin omalle opiskelupolulle. Näemme tärkeäksi panostaa opiskelijoiden ryhmäytymiseen jo opintojen alkuvaiheessa, ja luoda olosuhteet tulevaisuuden hyvinvointivalmentajien verkostoitumiselle keskenään.

Health Coach -opintoihin sisältyy merkittävänä osana vertaiscoaching -harjoitukset, joissa opiskelijamme coachaavat puolin ja toisin toisiaan monipuolisen ammattitaidon saavuttamiseksi. Moni koulutukseemme osallistunut on solminut myös merkityksellisiä yhteistyö- ja ystävyyssuhteita muiden opiskelijakavereiden kanssa. Myös Live-tapahtumat ja retriitti tukevat ryhmäytymistä ja verkostoitumista.

Käytännönläheinen oppimistapa viitoittajana Health Coach -opinnoissa

Me Health Coach Academyssa uskomme käytännönläheiseen ja konkreettiseen oppimiseen.

Materiaalina Int Health Coach® -opinnoissa toimivat kurssialustalla jaettavat esitykset, videot ja tiedostot. Kaikki toteutettavat harjoitukset ovat ladattavissa omaan käyttöön. Koulutuksen hyväksyttyyn suorittamiseen kuuluu yksi kirjareflektio, jossa jokainen voi valita kiinnostuksensa mukaisen kirjan suositeltujen teosten listalta tai ehdottaa omaa soveltuvaa kirjaa. Suurin osa koulutusmateriaalistamme on suomenkielistä ja koulutuksessa pärjää suomella, mutta jotkut lisämateriaalit saattavat olla myös englanninkielisiä.

Käytäntöön pohjautuva oppimistapa ja osaamisen kehittäminen ohjaa hyvinvointivalmentajan koulutustamme, jossa lähestytään hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja laajalla näkökulmalla.

Jos siis arvostat oppimisessa joustavuutta, yhteisöllisyyttä ja käytännöllisyyttä – verkkopohjainen Health Coach -koulutus voi olla sinulle urasi seuraava askel!

Health Coach -opinnoissa käännät hyvinvointialan osaamisen kehittymisen muiden auttamiseksi.

Kun olet kiinnostunut kuulemaan lisää elokuussa starttaavasta Int Health Coach® -koulutusohjelmasta, tule mukaan maksuttomaan Health Coachiksi 2022 -webinaariin torstaina 31.3. klo 19-21. Pääset ilmoittautumaan mukaan tästä.

Webinaaria odotellessa lue myös muut Health Coachingia käsittelevät blogimme:

Mitä on Health Coaching?

6 syytä opiskella Health Coachiksi

Näin Health Coachit työllistyvät

Kommentoi

Sähköpostiasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkattu *:llä.