Kokemuksia koulutuksesta

Katso aiemmin koulutukseen osallistuneiden opiskelijoiden kokemuksia Int Health Coach® -koulutuksesta

Int Health Coach® -koulutus on Health Coach Academyn järjestämä kattava ammattiin valmistava koulutus, josta saat kaikki tarvittavat työkalut Health Coachin työssä menestymiseen käytännössä.


Henna Perkkiö kuvailee koulutusta sanalla ”life changing”. ”Mitä tästä jäi käteen niin lyhykäisyydessään koko elämäni on muuttunut. En olisi uskonut, kun tähän koulutukseen lähdin, että olen tänä päivänä yrittäjä, eli saan kunnian tehdä tätä työkseni.”


Laura Kortesalo: ”Mieletöntä on ollut päästä auttamaan ihmisiä, jotka on kulkemassa samaa matkaa tietyllä tavalla polun alkupäässä.”


Tunnelmia vuoden 2023 HCA Super Livestä.


Tunnelmia vuoden 2022 retriitiltä.


Tunnelmia vuoden 2021 retriitiltä.

Maria Nurmi: ”Henkilökohtainen kehitys on ollut ihan huikeaa. Olen perustanut toiminimen, saanut sekä harjoitusasiakkaita että maksavia asiakkaita ja päässyt eteenpäin siinä, mitä haluan elämässä tehdä.”

Nina Haddadin: ”Koulutuksen avulla loin itseni uudelleen. Tämä oli totaalinen transformaatio.” Katso myös Ninan tarinasta lisää täältä.

Heidi Bergström: ”Parasta on se, että omat arvot ovat tulleet selkeämmiksi ja olen löytänyt selkeän suunnan. Koulutuksen aikana saat paljon enemmän kuin mitä ehkä tajuatkaan.”

Hannele Virta: ”Se vertaistuki on aivan kallisarvoinen, yksin tämä sama kehityksen polku olisi vienyt paljon kauemmin aikaa.”

Erja Lemponen: ”Olen muuttunut koulutuksen aikana tosi paljon. Olen tehnyt töitä itseni kanssa. Se on parasta ja se, että saan tehdä tätä matkaa ihanien koulukavereiden kanssa.”

Juho Multanen: ”Olen saanut valtavasti elämääni rohkeutta ja seisonkin tässä paremmmalla ryhdillä kuin olisin seissyt aikaisemmmin. Koen, että tälläkin retriitillä olen tullut kohdatuksi ja rakastetuksi.”

 

Minna-Maija Jokisalo: ”Health Coach Academy antoi tosi hyvät eväät toimia Health Coachina ja suosittelen koulutusta lämpimästi.”

 

Arja Rantasalo: ”Tämä on niin innostavaa, uutta, modernia ja antoisaa tapaa opiskella, että kenellepä ei, aikuiselle ainakin, sopisi”.

Matias Kurppa: ”Loppujen lopuksi kaikki oli sen arvoista. Mukava päästä kärkijoukossa tekemään hommaa ja auraamaan latua.” Matiaksen omasta huikeasta elämänmuutoksesta voit lukea lisää myös Kuopion kaupunkilehdestä (sivuilta 4-5).

Jenna Koskinen: ”On ollut ihan huikea vuosi, on saatu tosi hyviä työkaluja käytännön työhön Health Coachina.”

 

Merja Kalaja: ”Halusipa toimia valmentajana, käyttää näitä taitoja nykyisessä työssään tai omassa arjessaan, kaikkeen saa varmasti uutta näkökulmaa.”

Mira Niemi: ”Ennen koulutusta en uskaltanut asettaa tavoitteita saatikka mennä niitä kohti, nyt mulla on välineitä ja rohkeutta paljon enemmän.”

Terhi (Int Health Coach® 2015-16): ”Tässä pääsee hyödyntämään omia vahvuuksia ja löytämään sitä kautta energiaa ja tekemisen intoa.”

Sinikka Mäkelä: ”Kannattaa satsata! Innostavassa seurassa, innostava kouluttaja ja paljon tilaisuuksia tutkia itseään ja löytää omat kykynsä niin omassa elämässä kuin valmentajana.”

Erna Kasterinne: ”Suosittelen lämpimästi. Tämä on tosi hyvä matka omaan itseen ja saa paljon eväitä myös muiden ihmisten auttamiseen.”

 


Tässä vielä tunnelmia (vuoden 2019) retriitiltämme.

Outi Karhumaa: ”Jos yhtään resonoi tämä, niin kannattaa tulla mukaan tähän mahtavaan, samanhenkiseen joukkoon!”

Heidi Sahlstedt:
”Ennen koulutusta olin huolissani siitä, että koulutus oli mukavuusalueeni ulkopuolella ja täysin erilaista verrattuna siihen, mitä olin tehnyt aiemmin. Sekin mietitytti, pystyisikö tästä tekemään uran. Hienointa on ollut huomata, miten hurjia tuloksia coachingilla saa ja miten paljon sillä voi vaikuttaa omaankin elämään. Jo lyhyet harjoitukset ja keskustelut voivat muuttaa suuria asioita. Jos olet valmis kehittymään ja etenemään elämässä ja haluat tehdä työtä, jolla on merkitystä, tämä koulutus on sinulle. Koulutus oli sopivan haastavaa ja hauskaa. 
Arvostin sitä, että koulutuksessa otettiin huomioon omat lähtökohdat ja se, että kaikilla on jotain erilaista annettavaa, jolla voimme auttaa muita ihmisiä. Hienointa oli huomata, miten paljon kehittyi coachaamisessa ja miten oppi arvioimaan, miten saa parhaiten coachattavan eteenpäin. Erityisesti arvostin, miten paljon painotettiin markkinointia ja sitä, miten ihan oikeasti pystyy tekemään health coachingia elinkeinona ja jatkaa itsenäisesti vielä kehittymistä tällä alalla.
Koulutus sopii hyvin sellaiselle, joka on valmis oppimaan ja myös haastamaan itsensä. Parasta on, että koulutuksen aikana saat itseluottamusta ja työkalut alkaa itse rakentamaan bisnestä. Suosittelen ehdottomasti!” 

Lähetä hakemuksesi koulutukseen

Otamme hakijoihin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Hae koulutukseen tästä