Hyvinvointimatkalla

Nämä 3 hyötyä saat opiskellessasi hyvinvointivalmentajaksi verkkopohjaisessa koulutuksessa

29.06.2023 · Anna Korhonen Verkkopohjainen Health Coach -koulutuksessa korostuu joustavuus, yhteisöllisyys ja yksilöllinen tuki.

Hyvinvointivalmentajan opintoihin on monia polkuja. Health Coach Academylla opiskelet alle vuodessa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajaksi – tarvittaessa jopa kokonaan verkon välityksellä!
Tänään kirjoitammekin verkkokoulutuksen eduista ja siitä, kuinka oikea online-ohjelma voi valmistaa sinua menestymään Health Coach -uralla.

Health Coach -sertifikaatin hankkiminen verkko-opiskellen: huti vai sittenkin iso hitti ja mahdollisuus?

Tutustuessasi Health Coachingin maailmaan olet saattanut törmätä erilaisiin opintopolkuihin. Hyvinvointivalmennusta voi opiskella maailmalla niin yliopistossa kuin verkkopohjaisesti, tai löytyypä verkon ihmeellisestä maailmasta jopa puoli-ilmaisia kursseja.

Osa ajattelee, että hyvinvointivalmentajaksi opiskeleminen ei välttämättä vaadi edes virallista koulutusta, ja että itselleen voisi opettaa kaiken oleellisen kokonaisvaltaisen hyvinvointivalmentajan työssä menestymiseen. Me Health Coach Academylla emme kuitenkaan suosittele tätä polkua tai pikakursseja heille, jotka todella haluavat muuttaa elämänsä ja ansaita tuottoisaa toimeentuloa, sillä oppimalla kaiken itse kantapään kautta vie taatusti kauemmin kuin oppiminen niiltä, jotka ovat jo kulkeneet polkua edelläsi.

On kuitenkin hienoa, että koulutusohjelmista voi valita sen itselleen sopivimman vaihtoehdon.
Online-painotteinen Health Coach -koulutus on yhä suositumpi reitti hyvinvointivalmentajaksi. Tässä digivetoisessa yhteiskunnassa, jossa elämme, verkkokoulutukset ovat tehneet vankan koulutuksen hankkimisen helpoksi ilman, että välttämättä edes astuisit fyysiseen ”luokkahuoneeseen”.

3 syytä valita verkkopainotteinen koulutus Health Coach -pätevyyden saavuttamiseksi

Joustavuus

Tämä on saamiemme palautteiden perusteella se ensimmäinen ja tärkein syy, miksi useimmat opiskelijamme valitsevat verkkopainotteisen koulutuksen.

Verkkopohjainen Health Coach -koulutus tarjoaa oppimiseen joustavuutta, joka istuu myös täydempään arkeen, esim. kotiäitiyden, töiden, yrittäjyyden tai muiden opintojen oheen. Verkkopainotteisessa koulutuksessa voit oppia omaan tahtiisi ja asettaa etenemiselle oman aikataulusi. HCA:n Health Coach -koulutuksen voit suorittaa alle vuodessa, ja ottaa halutessasi maksavia asiakkaita vastaan jo opintojen aikana, vaikka jokainen eteneekin omassa tahdissaan.
Verkkopainotteisessa koulutuksessa hyödynnettävänäsi on monipuoliset oppimateriaalit, joissa yhdistyy kirjalliset ja videomateriaalit sekä demo-coaching sisällöt. Verkkopainotteisuutta täydentävät Live-koulutuspäivät, joissa inspiroidutaan ja verkostoidutaan yhteisön jäsenten kanssa kasvotusten. Jos kuitenkin vaikkapa asut ulkomailla tai sinun on mahdotonta osallistua Live-jaksoille, koulutuspäivien oppisisällöt voit kuitenkin tarvittaessa suorittaa myös verkossa korvaavilla tehtävillä ja harjoituksilla.

Mikä parasta, joustavuus näkyy verkkokoulutuksessa myös mahdollisuutena jakaa koulutusinvestointi sinulle sopiviin osiin. Tämä mahdollistaa sen, että voit opiskella samalla kun rakennat sekä henkistä pääomaa opiskellen sinulle merkityksellisiä asioita, että halutessasi myös taloudellista pääomaa vieden oppeja käytäntöön ja aloittamalla asiakastyöskentelyn.

Yhteisö(llisyys)

Health Coach -koulutusohjelmien yksi hienoimmista ulottuvuuksista on yhteisöllisyys. HCA:n koulutusohjelma on tarkoitettu intohimoisille, samanhenkisille ihmisille, joilla on yhteinen päämäärä, jotka mullistavat myös koko tapaamme lähestyä terveydenhuoltoa.

Meillä Health Coach Academylla opiskelijamme kokoontuvat oppimaan ja jakamaan intohimoaan terveyteen, hyvinvointiin ja muiden auttamiseen. He lähtevät mukanaan myös paljon muuta – heimon, jossa jäsenet rakastavat, tukevat ja kohottavat toinen toisiaan koko harjoittelun ajan ja vielä sen jälkeenkin. Opiskelukaverisi eivät välttämättä istu vieressäsi luokassa, mutta verkkotapaamiset ja Live -koulutuspäivät mahdollistavat yhteisöllisen oppimiskulttuurin. Kuten voit kuvitella, tällä voi olla syvästi myönteinen vaikutus koko oppimiskokemukseen, ja se voi jopa avata jännittäviä uramahdollisuuksia tai mahdollisuuksia liikekumppanuuteen. Tällaisia on monelle opiskelijallemme iloisesti avautunutkin!

Tuki

Kolmas hyvä syy harkita HCA:n verkkopohjaista Health Coach -koulutusta on sen mahdollistama tuki ja sparraus omalla urapolullasi kohti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asiantuntijuutta.

HCA:ssa opiskelijat käyvät oppimateriaaleja ja oppimiskokonaisuuksia läpi omaan tahtiinsa ja omassa aikataulussaan, mutta heillä on myös mahdollisuus osallistua säännöllisiin ryhmävalmennuksiin verkossa, saada yksilöllistä tukea asiantuntijoiltamme, ottaa osaa pienryhmissä toteutettaviin taitolabeihin, ja olla mukana suljetuissa verkkoryhmissä. Muutaman kerran vuodessa järjestettävät Live-koulutuspäivät kokoavat opiskelijoitamme yhteen myös fyysisesti.

Mikäli siis koet, että kaipaat Health Coach -opintoihisi nimenomaan joustavuutta, yhteisöllisyyttä ja yksilöllistä ja opiskelijayhteisön tukea – HCA:n koulutus on varmasti loistava vaihtoehto sinulle!
Seuraava koulutusryhmämme aloittaa opintonsa jo elokuussa. Hae mukaan koulutukseemme sivujemme kautta.

Kommentoi

Sähköpostiasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkattu *:llä.