Tuntikuvaukset

Lempeä jooga

  • (♪)
Lempeä jooga

Joogatunneilla vahvistetaan, notkistetaan ja tasapainotetaan sekä kehoa että mieltä. Joogatuntimme ovat ohjaajasta riippuen hiukan erilaisia ja niissä yhdistyy eri joogatyylejä, kuten lempeää Hathajoogaa, rauhallisempaa slow vinyasaa, tarkkoihin linjauksiin perustuvaa Iyengarjoogaa tai elementtejä terapeuttisemmasta Vinijoogasta. Aktiivisuutta on enemmän kuin restoratiivisella joogatunnilla, mutta eteneminen rauhallista.

Katso videolta esimerkki lempeän joogan vakioliikkeestä kissa-lehmä ohjaajamme Susanin demonstroimana.

Joogatunneilla harjoitukseen yhdistyy aina myös henkisen hyvinvoinnin lisäämiseen tähtääviä elementtejä. Tunti sopiikin hyvin niille, joiden tavoitteena on lieventää stressiä ja lisätä rentoutta. Tunti päätetään yleensä rentoutus- tai meditaatio-osuuteen, jonka avulla parannetaan tietoisuuden tasoa ja lisätään tyyneyttä.

Kaikki joogaohjaajamme ovat Yoga Alliance:n hyväksymän koulutuksen tai vastaavan pitkän koulutuksen käyneitä ja kokeneita ohjaajia. Löydä itsellesi sopivat joogatunnit ja ilmoittaudu varauskalenterissamme. Voit tilata jäsenyyden tai maksaa tutustumisen myös verkkokaupassa.

Ohjaajat

Tasot