Tuntikuvaukset

Pilates

  Pilates

  Kun haluat opetella käyttämään omaa kehoasi turvallisesti ja tehokkaasti, suosittelemme Pilates-tunteja. Opittuasi hallitsemaan kehoasi ja ryhtiäsi pystyt soveltamaan samoja periaatteita myös muuhun liikuntaan sekä omaan arkeesi. Mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta (studio-tason) Pilates-tunneista, suosittelemme aloitusta joko peruskurssin tai yksityistuntien kautta. Myös kuntoutukseen suosittelemme aluksi yksityistunteja.

  Pilateksen moderneissa suuntauksissa on yhdistetty nykytieto kehon toiminnasta perinteisiin Joseph Pilateksen kehittämiin harjoitteisiin, jotta harjoittelu vastaisi entistä paremmin yksilöllisiin tarpeisiin. Pilates-harjoittelun avulla pyritään kehotietoisuuden parantamiseen, hyvään lihastasapainoon sekä eri lihaskerrosten vahvistamiseen tasapuolisesti. Menetelmä kohentaa ja ylläpitää ryhtiä sekä auttaa pitämään selän terveenä. Katso myös ohjaajamme Riian video Pilateksesta kehonhallintaa sekä lisää Pilateksen hyödyistä täältä.

   

  Kaikki Pilates-ohjaajamme ovat Suomen Pilates Yhdistyksen hyväksymiä tai vastaavan pitkän koulutuksen käyneitä ja kokeneita ohjaajia. Löydä itsellesi sopivat Pilates-tunnit ja ilmoittaudu varauskalenterissamme. Voit tilata jäsenyyden tai maksaa tutustumisen myös verkkokaupassa.

  Ohjaajat

  Tasot