Health Coaching

Henkilökohtainen valmennus

Health Coaching -yksilöllinen muutosvalmennus on sinulle, joka kaipaat matkakumppania omalle hyvinvointipolullesi. Kenties haluat toteuttaa elämäntapamuutoksen, kaipaat lisää energiaa tai selkeyttä omaan tilanteeseesi. Ota avuksesi Health Coach eli kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilainen, joka auttaa sinua löytämään kestäviä hyvinvoinnin tasoja sekä lisäämään vuosiisi elinvoimaista elämää.

Integratiivinen Health Coaching on ratkaisukeskeinen valmennusohjelma, jossa autetaan valmennettavaa johtamaan omaa elämäänsä ja hyvinvointiaan. Valmennuksessa yhdistetään uusinta tietoa hyvinvoinnista asiakkaan omiin oivalluksiin siitä, mikä toimii hänelle parhaiten, jolloin valmennettava löytää itse juuri hänelle parhaiten sopivat ratkaisut. Erilaisten kysymysten, keskustelujen, harjoitusten ja tehtävien avulla autetaan valmennettaa eteenpäin kohti pysyviä terveyttä ja hyvinvointia edistäviä elämäntapamuutoksia.

 

Valmennus räätälöidään aina tarpeisiisi sopivaksi

Saatat tulla health coaching -valmennukseen kaivatessasi tukea terveytesi tai yleisen energiatason kohentamiseen, mutta älä ylläty jos huomaat myös nukkuvasi paremmin tai pystyväsi keskittymään helpommin. Kun aloitat säännöllisen valmennuksen ja olet valmis tarkastelemaan nykyisiä tottumuksiasi avoimin mielin, huomaat todennäköisesti monia seuraavista yleisistä muutoksista:

 • lisääntynyt vireys ja parempi energiataso
 • parempi uni ja palautuminen
 • tyynempi mieli ja tasapainoinen olo
 • parantunut keskittymiskyky työssä
 • sopivan painon löytyminen
 • kohentunut ryhti ja hyväksyvä suhde omaan kehoon
 • lisääntynyt arkiaktiivisuus ja liikkuminen
 • yleinen hallinnan tunteen lisääntyminen
 • omien tavoitteiden selkiytyminen
 • parantunut elämänlaatu

Health Coaching -valmennuspaketit:

14 päivän täsmävalmennus

Tämä valmennus sopii esimerkiksi silloin, kun haluat tutustua helpolla tavalla Health Coachin kanssa työskentelyyn. Ehkä kaipaat tukea elintapamuutosten aloittamisessa, haluat toteuttaa detox-jakson järkevästi tai sinulla on joku tietty hyvinvointiisi liittyvä aihealue, jota haluat työstää lyhyesti ja intensiivisesti. Saattaa myös olla, että kaipaat lisää selkeyttä sen suhteen, mihin haluat oman hyvinvointisi kanssa edetä. Valmennus sisältää:

 • lähtötilanteen tarkastelun ja tavoitteiden kartoituksen
 • sinulle henkilökohtaisesti suunnitellut stepit tavoitteidesi edistämiseksi
 • 3 tunnin mittaista valmennuskertaa parin viikon aikana
 • tarvittavan oheismateriaalin, esimerkiksi detoxin yhteydessä esimerkkireseptejä ja harjoitusohjeita

Valmennuksessa käydään toisaalta läpi vinkit parhaiden mahdollisten tulosten saamiseksi, sekä toisaalta autetaan sinua myös erottamaan oleellinen tieto, joka auttaa sinua eteenpäin itsenäisessä työskentelyssä. OSTA PAKETTI TÄSTÄ

90 päivän intensiivinen muutosvalmennus 

Tämä valmennuspaketti sopii sinulle, kun tavoitteenasi on esimerkiksi painonhallinta, immuunipuolustuksen tai ruoansulatuksesi kohentaminen tai vaikkapa hormonitoiminnan tasapainottaminen. Kenties kaipaat lisäenergiaa ja haluat saada henkilökohtaista tukea omaan prosessiisi. Tämä on myös sinulle, joka ymmärrät, että elämäntapamuutoksissa on kyse muustakin kuin ravinnosta ja liikunnasta. Mielen valmennuksen ja ajatusmallien tarkastelun kautta päästään vaikuttamaan pintaa syvemmälle. Kolmessa kuukaudessa on jo mahdollista saada selkeitä muutoksia ajatteluun, suolistoon ja sitä kautta koko hyvinvointiin.

 • lähtötilanteen kokonaisvaltaisen tarkastelun ja tavoitteiden kartoituksen oman hyvinvointisi edistämiseksi
 • tueksesi selkeän systeemin ja etenemisen sinulle sopivassa tahdissa ammatticoachin kanssa
 • joka viikkoiset valmennukset joko kasvotusten Helsingissä, Skypellä tai puhelimitse eli yhteensä 12 tunnin mittaista tapaamista. OSTA PAKETTI TÄSTÄ

Puolen vuoden intensiivinen muutosvalmennus 

Tämä valmennuspaketti sopii sinulle, kun tavoitteenasi on esimerkiksi sokerikoukusta vapautuminen, kokonaisvaltainen puhdistautuminen tai immuunipuolustuksen uudelleenrakennus. Tämä on myös sinulle, joka olet ehkä toipumassa jostakin autoimmuunisairaudesta tai lisämunuaisten uupumisesta lääkärin valvonnassa ja haluat tehdä selkeitä muutoksia koko elämäntyyliisi. Ymmärrät, että mitä isompia muutoksia tarvitaan, sitä tietoisemmin kannattaa valita reitti ja edetä pienin askelin. Näin pitkän valmennuksen muutos ei koske vain elintapoja, vaan ulottuu laajemmalle. Tämä on sinulle, joka olet avoimesti valmis tarkastelemaan sekä omia tapojasi että ajatusmallejasi.

 • lähtötilanteen kokonaisvaltaisen tarkastelun ja tavoitteiden kartoituksen oman hyvinvointisi edistämiseksi
 • tueksesi selkeän systeemin ja etenemisen sinulle sopivassa tahdissa ammattilaisen Health Coachin kanssa
 • joka viikkoiset tapaamiset joko kasvotusten Helsingissä, Skypellä tai puhelimitse eli yhteensä 24 tunnin mittaista tapaamista. OSTA PAKETTI TÄSTÄ

Hinnasto

Lähtölaukaus elinvoimaiseen oloon - 1. valmennus Uusille asiakkaille
maksuton
Ryhmäcoaching-paketit
seuraa tapahtumia
Puolen vuoden intensiivinen muutosvalmennus sis. viikottaiset yksilövalmennukset
alk. 2794 €
kerralla maksettuna valmennuksen alussa
2294€
kuudessa erässä à
466 €
90 päivän intensiivinen läpimurtovalmennus sis. viikottaiset yksilövalmennukset
alk. 1497 €
kerralla maksettuna valmennuksen alussa
1197 €
kolmessa erässä à
499 €
14 päivän täsmävalmennus sis. 3 valmennustapaamista
alk. 398 €
kerralla maksettuna valmennuksen alussa
297 €
kahdessa erässä à
199 €

Lue palautteita valmennettaviltamme yksilövalmennuksista:

"Erinomainen ja opettavainen kokemus. Tuntui, että opin paljon itsestäni jokaisen valmennuskerran aikana ja näiden välillä. Coaching motivoi myös tarkastelemaan omaa elämäänsä ’ulkopuolisena’ ja pohtimaan omia valintoja ja käytöstäni. Tuntui, että valmentaja osasi erinomaisesti kysyä kysymyksiä, jotka pakottivat pohtimaan pintaa syvemmältä. Valmennussession aikana saatoin saada jonkun ’ahaa-elämyksen’ ja näitä tuli myös valmennuskertojen välillä. Sain myös hyviä työkaluja itselleni stressinkäsittelyyn sekä harjoituksia, joista olen kokenut saavani apua nukahtamisvaikeuksiin."

Satu Salonen, IT-konsultti, Helsinki

"Itselle räätälöity ohjelma, joka vastasi todella hyvin tarpeitani (jotka osattiin kaivaa hyvin esille). Sain rauhaa ja selkeyttä elämääni, ja vahvuutta haasteista selviämiseen. Myös identiteettini selkeytyi paljon, mikä on todella hyvä suoritus muutaman kerran puhelinsessioilta. Kiitos paljon, ihan mahtava keissi :)"

Stella Simonen, opiskelija, Turku

"Valmennus oli oikein hyvä kokemus. Tuntui, että siinä huomioitiin minun yksilölliset tarpeeni ja tavoitteeni. Se toi myös tuloksia. Valmennus auttoi pääsemään elämässä eteenpäin, selkeytti omia ajatuksia ja avasi myös kokemuksellisesti uutta itsestä. Valmennus myös vahvisti itsetuntemustani ja toi itseluottamusta. Harjoitteet olivat hyviä ja sopivalla tavalla haasteellisia. Valmentajani oli erittäin hyvin läsnä, ja hänellä oli myös hyviä konkreettisia esimerkkejä, joista sai kosketuspintaa. Hän myös haastoi minua sopivasti tutkimaan itseäni ja antoi palautetta edistymisestäni."

Johanna Lapinniemi, Jyväskylä

"Coachini antoi minun käsitellä valmennuksissa juuri niitä osa-alueita ja tavoitteita, jotka olivat itselleni tärkeitä. Hänelle oli helppo avautua ja hän myös kuunteli erittäin hyvin. Hän myös vastuutti ja kävimme läpi jokaisella kerralla, miten olin edennyt edellisen kerran jälkeen - niin onnistumisia kuin haasteitakin. Ohjatut harjoitukset olivat erityisen hyviä. Ne valaisivat useita asioita, jotka olivat mietityttäneet itseäni. Coachini auttoi minua huomaamaan asiat, joita voin tehdä saavuttaakseni tavoitteeni."

Lauren Hannah, työterveys- ja turvallisuusasiantuntija, Calgary/Kanada

Varaa aika valmennukseen

Varaa aika ensimmäiseen Lähtölaukaus elinvoimaiseen oloon -valmennustapaamiseen, jossa selvitämme, miten voimme tukea sinua omalla hyvinvointimatkallasi. Voit joko varata ajan joko suoraan varauskalenteristamme tai ottamalla yhteyttä.

Varaa aika