Yritys

Intusiasma

Intusiasma on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistunut koulutus- ja valmennustalo. Missiomme on innostaa energiseen ja elinvoimaiseen elämään, jossa yksilön hyvinvointi tukee myös hänen muiden tavoitteidensa ja sisäisten pyrkimystensä toteutumista.

Intusiasma

Yritysnimi Intusiasma juontuu kolmesta kansainvälisestä sanasta: intuition, enthusiasm ja chiasma. Nämä kuvastavat myös arvojamme: intuitiivista toimintaa, jossa kuuntelemme myös sydämen viisautta teoriatietämyksen ja viimeisimpien tutkimuksen edistysaskeleiden huomioimisen lisäksi; innostusta, jota jaamme ja koemme viestiä eteenpäin viedessämme; sekä risteyskohtaa, jossa yhdistämme eri alojen tietoa ja osaamista lisätäksemme elämänenergiaa ja edistääksemme hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Sana chiasma viittaa myös risteyskohtaan, jonka voisi ajatella symbolisesti kuvaavan yhteyttä sekä ajatusta siitä, että tietyllä sielun tasolla olemme kaikki yhtä. Ihminen voi hyvin ja kehittyy ollessaan yhteydessä muihin. Niinpä mekin olemme halunneet rakentaa oman yhteisön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin aatteen ympärille. Mikäli nämä arvot puhuttelevat myös sinua, tervetuloa mukaan!

Int Health Coach® viittaa integratiiviseen ja holistiseen terveyskäsitykseen eli tarkoittaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajaa. Yhdistämme tietotaitoa laajalta alueelta, kuten esimerkiksi funktionaalista näkökulmaa ravintoon, somaattista näkökulmaa kehollisuuteen sekä urheiluvalmennuksesta ja positiivisesta psykologiasta alkunsa saaneita periaatteita mielen valmennukseen sekä henkilökohtaiseen kasvuun. Näissä kaikissa keskeistä on se, että valmennus voidaan räätälöidä yksilöllisesti henkilön sen hetkisiin tarpeisiin sopivaksi.