Yritys

Intusiasma Wellness House

Intusiasma on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistunut wellness- ja coaching- keskus. Missiomme on innostaa energiseen ja elinvoimaiseen elämään, jossa yksilön hyvinvointi tukee myös hänen muiden tavoitteidensa ja sisäisten pyrkimystensä toteutumista.

Intusiasma

Yritysnimi Intusiasma juontuu kolmesta kansainvälisestä sanasta: intuition, enthusiasm ja chiasma. Nämä kuvastavat myös arvojamme: intuitiivista toimintaa, jossa kuuntelemme myös sydämen viisautta teoriatietämyksen ja viimeisimpien tutkimuksen edistysaskeleiden huomioimisen lisäksi; innostusta, jota jaamme ja koemme viestiä eteenpäin viedessämme; sekä risteyskohtaa, jossa yhdistämme eri alojen tietoa ja osaamista lisätäksemme elämänenergiaa ja edistääksemme hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Sana chiasma viittaa myös geneettiseen solujen risteytysprosessiin, jonka voidaan ajatella symbolisesti kuvaavan yhteyttä ja sisaruutta sekä joogafilosofistakin ajatusta siitä, että tietyllä sielun tasolla olemme kaikki yhtä. Ihminen voi hyvin ja kehittyy ollessaan yhteydessä muihin. Niinpä mekin olemme halunneet rakentaa oman yhteisön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin aatteen ympärille. Mikäli nämä arvot puhuttelevat myös sinua, tervetuloa mukaan!

Int Health Coach® viittaa integratiiviseen ja holistiseen terveyskäsitykseen eli tarkoittaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajaa. Yhdistämme tietotaitoa laajalta alueelta, kuten esimerkiksi funktionaalisen lääketieteen näkökulmaa ravintoon, somaattisen harjoittelun näkökulmaa liikuntaan sekä urheiluvalmennuksesta ja positiivisesta psykologiasta alkunsa saaneita periaatteita mielen valmennukseen sekä henkilökohtaiseen kasvuun. Näissä kaikissa keskeistä on se, että valmennus voidaan räätälöidä yksilöllisesti henkilön sen hetkisiin tarpeisiin sopivaksi.