Health Coach Academy

Unelmoitko urasta hyvinvoinnin parissa ja muiden
inspiroimisesta uusille tasoille?

Jätä yhteystietosi, niin saat ilmaisen videovalmennuksen:

Int Health Coach® -koulutus

Health Coaching on yksi kiinnostavimmista uusista uravaihtoehdoista. Olemme ylpeitä raivatessamme tietä uuden sukupolven Health Coacheille, jotka muuttavat yhteiskuntamme tietoisuutta. Koulutusohjelmamme koostuu uusimmista tiedoista psykologian, ravinnon, kehollisuuden, intuitiivisen kuuntelun, tapojen muutoksen ja terveellisen elämäntavan suunnittelun saralla. Vuoden mittaisen koulutuksen avulla saavutat selkeyden, kasvatat itseluottamustasi ja saat tietotaidot ja työkalut onnistuaksesi käytännön työssä Health Coachina sekä muuttaaksesi ihmisten elämää terveeseen ja positiiviseen suuntaan.

Health Coach Academyssa uskomme, että polku ammattimaiseksi Health Coachiksi on yksilöllinen, antoisa ja inspiroiva. Kutsumme mukaan omasta kehityksestä ja toisten auttamisesta kiinnostuneet sekä ammattilaisiksi tähtäävät opiskelijat syventämään omaa tietotaitoaan ja poistamaan esteet kykyjensä ja sisäisen viisautensa tieltä.

Webinaaritallenne: Health Coachiksi

Tule mukaan maksuttomaan webinaariin, jossa kuulet, miten voit käyttää Health Coachingia itsesi kehittämisen välineenä ja sisäistäessäsi taidot auttaa sen avulla myös muita, kuten tulevia asiakkaitasi tai läheisiäsi

Webinaaritallenteeseen tästä

Int Health Coach® -koulutusohjelma kattaa mm. nämä elintärkeät alueet:

 1. Kokonaisvaltainen hyvinvointinäkemys
 2. Motivoinnin ja tapojen muutoksen keinot
 3. Hyvinvointiin vaikuttaminen mielen ja tunteiden johtamisen avulla
 4. Valmennustaidot elämäntapamuutoksissa
 5. Mindfulness ja tietoisuustaidot hyvinvoinnin tukena
 6. Terveyttä ja elinvoimaista oloa tukevat elintavat
 7. Tervehtyminen ravinnon avulla
 8. Keho-mieli  periaatteet hyvinvointivalmennuksessa
 9. Oman asiantuntijuuden tuotteistaminen ja markkinoiminen
 10. Oman valmennustoiminnan lanseeraaminen ja kehittäminen

… ja monia, MONIA muita toinen toistaan innostavampia aiheita.

Koulutus kestää yhden lukuvuoden, jonka noin puolivälissä voit jo alkaa soveltaa oppimaasi asiakastöihin ja alkaa ansaita takaisin koulutukseen sijoittamaasi pääomaa!

 • Suoritettuasi kaikki koulutuksen vaadittavat elementit ja läpäistyäsi loppukokeen, olet oikeutettu käyttämään omassa toiminnassasi rekisteröityä tavaramerkkiä Int Health Coach®.

Tässä vain muutamia koulutuksen hyödyistä sinulle:

 • Ymmärryksesi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen tuomisesta käytäntöön  lisääntyy kouriintuntuvasti
 • Itsetuntemuksesi lisääntyy oppiessasi uutta ja omat tavoitteeesi kirkastuvat  väistämättä
 • Kykysi henkilökohtaisesti valmentaa ja ohjata elämäntapamuutoksiin pyrkiviä  asiakkaitasi yksilöllisen tehokkaalla tavalla syvenee
 • Huomaat, että kykysi erottaa oleelliset asiat terveystiedon tulvasta paranee joka  kuukausi koulutuksen edetessä
 • Parannat valmentajan taitojasi rakentaa tasapainoisia ja luovia ratkaisuja  asiakkaidesi tarpeisiin
 • Ymmärryksesi hyvinvoinnin filosofisista, psykologisista ja sosiaalista perusteista  kasvaa ja kumuloituu joka kuukausi
 • Oman kehosi kuuntelemisen käytännön taitosi paranevat
 • Läsnäolo- ja tietoisuustaitosi lisääntyvät tuntuvasti
 • Rentous- ja stressinhallintataitosi paranevat merkittävästi (saat tähän monia  konkreettisia työkaluja)
 • Saat kaikki tarvittavat välineet ja käytännön harjoitukset, joita tarvitset toimiaksesi ammattimaisena Health Coachina
 • Ainutlaatuinen mahdollisuus todella merkitykselliseen työhön sekä verkostoitumiseen samanhenkisten ihmisten kanssa

 

Voit lukea tarkemmin koulutuksen sisällöistä tästä.

Varaa aika yksilölliseen sessioon

Kun sinulla on vielä kysymyksiä, varaa aika yksilölliseen puheluun tästä. Puhelu ei sido jatkoon. Puhelussa kartoitetaan tilannettasi sekä tämän koulutus- ja uravaihtoehdon soveltumista sinulle ja vastataan mahdollisiin kysymyksiisi.

Varaa aika tästä

Kokeneet Health Coach -kouluttajasi

Tutustu kouluttajiimme alla. Lue heidän taustansa ja tarinansa tarkkaan, sillä haluamme, että tiedät minkälaiset ihmiset sinua luotsaavat, ja että näet jo etukäteen heidän luotettavuutensa ja korkean palveluhalunsa.

Koulutuksen pääkouluttajana toimii pitkän linjan hyvinvointialan ammattilainen, coach ja kouluttaja Sanna Spohr. Ryhmien vetäjinä ja kouluttajina toimivat upeat HCA Master Coachit® Kaisa Arola ja Maria Nurmi. Ravinto-osiossa on mukana aina myös funktionaalisen ravinnon asiantuntija. Lisäksi koulutuksissa vierailee myös muita kouluttajia, jotka ovat kaikki kouluttamiensa aihealueiden huippuammattilaisia. Vieraileviksi kouluttajaksi pyrimme valitsemaan aina parhaimmalla mahdollisella tavalla tulevan ryhmän kehitystä tukevia kouluttajia.

Sanna Spohr

Pääkouluttaja, LitM, KTM

Kaisa Arola

Kouluttaja, HCA Master Coach®

Maria Nurmi

Kouluttaja, HCA Master Coach®

Int Health Coach® viittaa integratiiviseen ja holistiseen terveyskäsitykseen eli tarkoittaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajaa. Yhdistämme tietotaitoa laajalta alueelta, kuten esimerkiksi positiivisesta psykologiasta, neurotieteistä, urheiluvalmennuksesta ja ratkaisukeskeisyydestä alkunsa saaneita periaatteita mielen valmennukseen ja henkilökohtaiseen kasvuun; kokonaisvaltaista ja funktionaalista näkökulmaa ravitsemukseen; sekä somaattista näkökulmaa kehollisuuteen ja valmennukseen. Näissä kaikissa keskeistä on se, että valmennus voidaan räätälöidä yksilöllisesti henkilön sen hetkisiin tarpeisiin sopivaksi.

Kaikkein eniten koulutuksessa painotetaan käytännön coaching-taitoja. Health Coachingin juuria on edellisten lisäksi muun muassa kognitiivisessa psykologiassa ja käyttäytymistieteissä, aikuiskasvatustieteissä, johtamistieteissä, neurotieteissä sekä terveystieteissä.

Katso koulutuksen esittelyvideo tästä:

MITÄ OSALLISTUJAT SANOVAT:

”Erittäin hyvä koulutus! Se antaa eväät niin asiakkaan kuin oman elämän suunnanmuutokseen tai pienempään viilaukseen – lopputuloksena terveempi, elinvoimaisempi, ravintotietoinen ja positiivinen valmentaja.”

”Koulutus antoi hyvän ja monipuolisen työkalupakin”

”Koulutus auttoi syventämään omaa ajattelua ja tunne-elämää”

”Koulutus auttoi verkostoitumaan ja saamaan vertaistukea”

”Kurssijaksot olivat rentouttavia, innostavia ja monipuolisia”

”Sain uuden ammatillisen viitekehyksen”

”Suosittelen lämpimästi!”

 

Katso videoilta, mitä koulutuksen osallistujat sanovat:

Katso lisää osallistujien kokemuksia täältä.

Lähetä hakemuksesi koulutukseen

Otamme hakijoihin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Hae koulutukseen tästä